O NAMA

Omnis Power je tvrtka osnovana sa ciljem prodaje i promidžbe repromaterijala za ekološku proizvodnju. Bavimo se uvozom samo najboljih orginalnih austrijskih proizvoda za ekološke uzgajivače i proizvođače. Uvijek smo u težnji da samo najbolje dođe do naših prijatelja-klijenata. Distributeri smo renomiranih austrijskih tvrtki kao što su: Agrana, Agropower, Ipus.

U suradnji s našim partnerima iz Austrije nastojimo povezati naše proizvođače sa stranim otkupljivačima ekoloških proizvoda te tako zatvoriti krug i pomoći da se proizvodi plasiraju na druga tržišta.

 

 

Za sada smo se odlučili za nekoliko proiozvoda:

Bioagenasol-organsko gnojivo bez životinjskih primjesa.Gnojivo koje se u Austriji i Njemačkoj jako dobro pokazalo u ekološkome uzgoju, naročito kod ljudi koji su svjesni uloge stereoida i hormona u prehrani životinja te ti isti dolaze u gnojiva sa životinjskim podrijetlom.

Europrot-dopunska hrana za sve vrste životinja, može se koristiti kao djelomična ili potpuna zamjena za sojinu sačmu.Ovisi od načina i vrste uzgajanja.Proizvod je također GMO-free i životinjama je ugodnoga okusa i mirisa.

Kombioflor-F –prirodni i ekološki dodatak krmi služi za povećanje vrijednosti krme…

Kombioflor-S-prirodno i ekološko sredstvo za silažu…

Kombioflor-B-prirodni i ekološki materijal za zemljište, snižava ph vrijednost gnojinica…

Paleta proizvoda tvrtke Ipus više na www.ipus.at proizvodi na bazi zeolita sa ekološkim certifikatom za prehranu svih vrsta životinja, dodataka za tlo, sredstvo za reguliranje gnojnica…

 

Naši Proizvodi